oglak-burcu-ask-uyumu

Oğlak Burcu Aşk Uyumu

Her zaman hesaplı ve planlı hareket eden Oğlak burcu, aşk uyumunda da bu özelliklerini ön plana çıkarır. Mükemmel bir ilişkiyi Başak burcuyla yaşarken, uyumlu ilişkilere Terazi ve Balık burçlarıyla sahiptir. Aslan ve İkizler burçlarıyla ise uyumu yakalamakta oldukça zorlanır. İşte Oğlak burcunun diğer burçlarla olan detaylı aşk uyumu:

Oğlak & Koç Uyumu

Uzun süreli bir ilişki yaşamaları imkansıza yakın olan bu ikiliden Oğlak, Koç’un enerjisine ve düşünce dünyasına çekilir. Sabırsız ve plan yapmayı sevmeyen Koç ise Oğlak’tan enerjisini doğru değerlendirmeyi ve disiplini öğrenir. Ortak özellikleri olmasına rağmen olaylara ve hayata karşı çok farklı bakış açılarına sahiptirler. Bu nedenle bu ilişkide kişilik çatışmaları hiç son bulmaz. En sonunda taraflardan biri daha fazla dayanamaz ve gider. Koç’un anlık ve hızlı kararları, Oğlak’ın uzun vadeli planlarına uymadığından bu ilişki sürekli çatışmalarla dolu olabilir.

Oğlak & Boğa Uyumu

Sakinliği ve huzuru seven Boğa, Oğlak’ın yaşam enerjisini ve hayata bağlılığını arttırarak ona huzur verir. Huzursuz Oğlak bu sayede biraz olsun kontrolü bırakabilir. Oğlak ise Boğa’ya farklı bakış açıları sunup perspektifini genişletir. Diğer birçok ilişkinin aksine bu ilişkide gerginlik başlangıçta yaşanır; ancak taraflar birbirini daha iyi tanıdıkça buzlar erir ve keyifli günler yaşanmaya başlanır. Boğa’nın sabrı ve Oğlak’ın disiplini, zamanla birbirlerini anlamalarına ve güçlü bir bağ kurmalarına yardımcı olur.

Oğlak & İkizler Uyumu

Öyle bir ilişkidir ki bu, taraflar kolay kolay gün yüzü göremezler! Oğlak, İkizler’in hareketliliğinden ve meraklı hallerinden hoşlansa da zamanla bu tavırları ona aşırı gelmeye başlar. İkizler ise Oğlak’ı hayatı fazla ciddiye alan katı bir partner olarak görür. Birbirlerine kolay kolay da uyum sağlayamazlar. Ayrıca her iki taraf da ilişkide derinleşemediğinden dolayı paylaşımları yüzeysel kalmaya mahkumdur. Oğlak’ın düzenli ve planlı yaşamı, İkizler’in değişken ve özgür ruhuyla çatışır.

Oğlak & Yengeç Uyumu

Mantıksal ve duygusal bu burçların evlilik uyumunda her ikisi de geleneklerine önem verir ve ona bağlıdır. Yengeç için köklenmek, empati kurmak ve güven duymak önemliyken, Oğlak ise kariyer odaklı yaşayarak Yengeç’e ihtiyacı olan duygusal ilgiyi gösteremeyebilir. Her ne kadar Oğlak’ın da Yengeç gibi kendisini sarıp sarmalayacak bir partnere ihtiyacı olsa da bunu itiraf etmek istemez. Bununla yüzleşebildiği takdirde duygusal çekim başlayıp görüş ayrılıkları ortadan kalkar ve yerini uzun soluklu bir ilişkiye bırakır. Yengeç’in sıcak ve şefkatli doğası, Oğlak’ın soğuk ve mesafeli tavrını yumuşatabilir.

Oğlak & Aslan Uyumu

Bu iki burç beraber 50 sene de geçirse tek ortak noktaları her ikisinin de yönetmeyi ve kontrol etmeyi sevmesi olur. Oğlak ve Aslan her alanda birbirlerinden çok farklıdırlar. En başlarda Oğlak, Aslan’ın özgüveninden etkilenir ve onunla olmak ister. Aslan ise yöneticiliğini Oğlak’a vermek istemez ve güç savaşları başlar. Her ikisi de bu ilişki gemisinin kaptanı olmak ister. Zamanla bu güç savaşları bir ilişkinin daha sonunu getirecektir. Aslan’ın gösteriş ve liderlik arzusu, Oğlak’ın disiplinli ve sorumlu yapısıyla çatışarak sürekli rekabet ortamı yaratır.

Oğlak & Başak Uyumu

Hayat ortağı diye bu ikiliye denir! Hayatın tüm sorumluluğunu beraber paylaşır, bunu yaparken de kişisel çatışmalardan uzak dururlar. O kadar çok ortak noktaları vardır ki beraber deneyimlemek istediklerine zaman yetiştiremezler. Her iki tarafın da dengeli kişilikleri sayesinde ilişkileri son derece dengeli ve istikrarlı ilerler. Uzun yıllar keyifle bir arada olabilirler. Başak’ın detaycılığı ve Oğlak’ın planlı yapısı, birlikte güçlü ve kalıcı bir ilişki kurmalarını sağlar.

Oğlak & Terazi Uyumu

Her ne kadar hayata bakış açıları farklı olsa da bir arada uyum içerisinde güzel bir ilişki yaşayabilirler. Terazi kişiliğiyle ve zevke olan merakıyla Oğlak’ı etkiler. Onun hayata karşı ciddiyetini yumuşatabilir. Oğlak ise güçlü olması ve hayattaki duruşuna gösterdiği özenle Terazi’yi etkiler. Bu ikili birbirlerinde aradıklarını bulabilirler. Terazi’nin uyum arayışı ve Oğlak’ın kararlılığı, ilişkide denge ve harmoni yaratır.

Oğlak & Akrep Uyumu

Eğer ikisi de yöneticilik taraflarını törpüleyebilirlerse derin bir ilişki yaşayabilirler. Akrep sahiplenici, korumacı ve tutkulu tavırları ile duygusallıktan uzak Oğlak’ı etkiler. Oğlak hislerine rağmen bir süre uzak durmayı deneyebilir. Akrep ise gizemini korumaya devam edecektir. Zamanla Akrep, Oğlak’ı daha sosyal ve daha yaşam dolu biri yaparken, Oğlak da Akrep’in düşünce boyutunda sahip olduklarını gerçeğe dönüştürmesinde katkı sağlar. Bu zıt ikilinin anlaşmaya gönlü varsa birbirlerini besleyecekleri güzel bir ilişkiye sahip olurlar. Akrep’in tutkulu doğası ve Oğlak’ın gerçekçi yaklaşımı, birbirlerini dengeleyerek derin ve anlamlı bir ilişki kurmalarına yardımcı olur.

Oğlak & Yay Uyumu

Yan yana olan burçların evlilik uyumunu yakalaması biraz zordur. İyimser ve sosyal Yay, ciddi ve sorumluluklarını fazlasıyla önemseyen Oğlak’a ayak uydurmakta zorlanabilir. Yay, pozitif enerjisiyle Oğlak’ın hayatına enerjiyi ve iyimserliği getirirken bir süre sonra bundan sıkılabilir. Oğlak ilişkide ısrar ederse üzülen kendisi olacaktır. Yay’ın özgür ruhu ve Oğlak’ın disiplinli yapısı arasındaki farklar, ilişkide sürekli çatışmalara yol açabilir.

Oğlak & Oğlak Uyumu

Aşk burç uyumu açısından bakıldığında bir yandan birbirlerini çok iyi anlarken bir yandan da birbirinden inatçı ve hırslı iki kişinin birlikteliğinde çatışmalar eksik olmayacaktır. Her ikisi de kendi planını hayata geçirmek ister. Fedakarlığı hep karşı taraftan bekler. Güç savaşına girmek yerine ortak keyif alanlarının kıymetini bilip kaybetmemek adına orta yolu bulmaya çalışırlarsa uzun süreli birliktelik yaşayabilirler. Aksi halde “Aşk değil savaştı sanki!” cümlesini kurmaları çok olası. İki Oğlak’ın birlikte olması, sürekli güç mücadelesi ve rekabet anlamına gelebilir, bu da ilişkide huzursuzluk yaratır.

Oğlak & Kova Uyumu

Oğlak’ın “Keşke…. olsam.” dediği birçok özellik Kova’da vardır. Bu nedenle başlangıçta güçlü bir çekim yaşar. Ancak lider ruhu nedeniyle Oğlak, zamanla Kova’nın zor olan yönlerini tolere etmek yerine kendi doğrularını dayatmakta ısrar edebilir. Bu hesap yapan hırslı tutumu ise Kova’ya itici gelebilir. Sonunda er ya da geç kopma yaşanacaktır. Kova’nın özgürlük ve yenilik arayışı, Oğlak’ın geleneksel ve planlı yapısıyla çatışarak ilişkiyi zorlayabilir.

Oğlak & Balık Uyumu

En uyumlu ilişkilerden biri olmaya aday! Oğlak’ın sağlam duruşu, hassas ve güven arayan Balık’a iyi gelir. Balık’ın duygusal yapısı ise Oğlak’ın derinleşmesine ve sertlikten sıyrılmasına katkı sağlar. Bu sayede yaşamın farklı alanlarını birbirleri ile keşfederler. Balık hayal eder, Oğlak hayata geçirir. Bu şekilde ilişki kusursuz ilerler. İlişkinin uyumunu koruması için dikkat edilmesi gereken tek nokta Balık’ın Oğlak’ın kaprislerine karşı sakinliğini koruması ve Oğlak’ın Balık’ı duygusal anlamda değişime zorlamaması gerektiğidir. Bu ikili, birbirlerinin eksik yönlerini tamamlayarak mükemmel bir denge yakalarlar.


Oğlak Burcu Aşk Uyumu yazımızın sonuna geldik. Astroloji ve burçlar hakkında çok daha fazla bilgiye sahip olabileceğiniz, işin uzmanları tarafından hazırlanan diğer yazılarımıza da göz atmayı unutmayın!

Benzer Gönderiler