aslan-burcu-ask-uyumu

Aslan Burcu Aşk Uyumu

Bir Aslan burcu için aşkın en coşkulusu Boğa’yla, en enerjik olanı Koç’la, en uyumlusu İkizler’le yaşanır. En zorlayıcı ilişkileri ise Başak, Oğlak ve Balık burçlarıyla olabilir. İşte Aslan burcunun diğer burçlarla aşk uyumu:

Aslan & Koç Uyumu

Aslan, Koç’un kendine olan güvenine ve liderliğine hayran olurken, Koç ise Aslan’ın enerjisine kapılıp gider. Koç, Aslan’ın yeniye olan yaklaşımına esneklik katıp hayata daha geniş bir pencereden bakmasını sağlar. Aslan ise Koç’un enerjisini doğru şekilde yönlendirmesine katkı sağlar. İki ateş elementinin bir araya gelmesi, bu ilişkiyi hem ateşli hem de uzun vadede her iki tarafı da geliştiren bir birliktelik haline getirir. Ancak, egoların çatışmaması için dikkatli olunmalıdır.

Aslan & Boğa Uyumu

Maddiyat, konfor ve zevklerin ön planda olduğu bu ilişkide, taraflar inatçılıklarıyla birbirlerinin sınırlarını zorlamadıkları sürece en uzun soluklu ilişkilerden birini yaşayabilirler. Her iki tarafın da sahiplenici ve kıskanç olması ara ara pürüzlere yol açsa da aralarındaki cinsel çekim sayesinde tüm buzlar hızlıca erir. Boğa’nın sakinliği, Aslan’ın hareketliliğiyle dengelenir ve bu uyum ilişkilerini sağlamlaştırır.

Aslan & İkizler Uyumu

İlişkide enerji ve güç arayan İkizler, aradığını Aslan’da bulur ve karşı konulamaz bir şekilde ona çekilir. Hep ön planda ve konuşulan kişi olmak isteyen Aslan da İkizler ile dışa dönük bir ilişki yaşayarak isteğine kavuşur. Oldukça sosyal bir ilişkileri olur. Çekim ve uyumun dengede olduğu bu ilişki, her iki tarafın da özgürlüğüne saygı gösterdiği sürece bir ömür boyu sürebilir. İkizler’in esprili ve meraklı yapısı, Aslan’ın ilgisini canlı tutar.

Aslan & Yengeç Uyumu

Aslan, özgüveni sayesinde ilk görüşte Yengeç’i kendine aşık eder. Yengeç’in hassasiyeti ve sıcaklığı ise Aslan’ı sarıp sarmalar. Ancak zamanla Aslan, Yengeç’e fazla hareketli, Yengeç de Aslan’a fazla endişeli gelmeye başladıkça ilişkide anlaşmazlıklar başlar. Çekim kaybolur, farklılıklar göze batar. Haritalarında destekleyici başka etkiler yoksa bu ikilinin uzun soluklu bir arada olması pek mümkün değildir.

Aslan & Aslan Uyumu

Her ne kadar aynı burçtan olsalar da bir arada olmaları o kadar kolay değildir. Her iki taraf da merkezde kendisinin olmasını ister. İlgi hep onun üzerinde olsun ister. Ateş elementinden olan bu ikili, her an birbirini yakmaya müsaittir. Bu nedenle, ne çok iyi aşık ne de çok iyi arkadaş olmaları beklenemez. İki tarafın da dominant ve baskın karakterleri, zamanla çatışmalara yol açabilir.

Aslan & Başak Uyumu

Birbirlerini tamamlayıcı özelliklerine rağmen Aslan’ın ateşi, Başak’ın toprağını yakmaya çok meyillidir. Başak’ın eleştirel ve mükemmeliyetçi yanı, Aslan’ın zayıf noktalarını hedef alıp özgüvenine zarar verebilir. Diğer yandan, Başak’ın fazla tutumlu olması da Aslan’ın maddeye değer veren yanını rahatsız eder ve konfor alanını bozar. Bu ikili bir araya gelirse, birbirlerinden kopmaları an meselesidir.

Aslan & Terazi Uyumu

Seviyeli beraberlik arayan bir Aslan burcu için Terazi’den daha uygun bir partner olamaz. Ateş elementi ile dolu bir Aslan’ı Terazi dengeye getirir. Her iki tarafın da sosyalliği sevmesi, hem keyif alanlarını hem de hayatlarını zenginleştirir. Dengeli ve keyifli bir ilişki bu ikili ile oldukça mümkündür. Terazi’nin diplomatik ve uyumlu yapısı, Aslan’ın liderlik özellikleriyle birleştiğinde mükemmel bir uyum ortaya çıkar.

Aslan & Akrep Uyumu

Birbirinden iddialı bu iki burç yan yana geldiğinde, aşk sahneleri yerine meydan okumalara şahitlik ederler. Akrep gizemli davranırken, Aslan net olmayı seçer. İlişkilerinde tutkunun hakim olduğu kadar inatçılık da hakimdir. Taraflardan biri aşkı uğruna sert köşelerini yumuşatmayı seçerse tutku dolu bir aşk olur. Aksi halde, ilişki sonunda “aşk değil savaş yaşadık” cümlesini kurmaları çok mümkündür.

Aslan & Yay Uyumu

Aslan, kendine güvenen ve kendinin farkında olan Yay ile karşılaştığında aurasına kapılır. Onu o kadar çekici bulur ki, hep merkezde olmak isteyen kendisini adeta unutur. Başlangıçta bu iki pozitif burcun birleşimi oldukça eğlenceli ve yeniliklere açık görünür. Zamanla Yay’ın orantısız heyecanı ve risk sever yanı ortaya çıktıkça Aslan rahatsızlık duymaya başlar. Dengede kalabilirlerse, birbirlerinden hiç sıkılmayacakları uzun soluklu bir ilişkileri olabilir.

Aslan & Oğlak Uyumu

Dışa dönük ve sosyal Aslan, içe dönük ve kuralcı Oğlak’la pek anlaşamaz. Oğlak, kendisinde olmayan yaşam enerjisini Aslan’da bulduğunda ondan etkilense de, yaşama bakış açısı ve kuralcılığı Aslan’ın enerjisini aşağıya çeker ve beklediği ilgiyi Aslan’dan göremez. Kısa süre içerisinde birbirlerinden hızla uzaklaşırlar. Oğlak’ın ciddi ve sorumluluk sahibi tavırları, Aslan’ın özgür ruhunu kısıtlayabilir.

Aslan & Kova Uyumu

Bu iki karşıt burç arasında yoğun bir çekim vardır. Kova, kendine has tavırlarıyla Aslan’ın dikkatini çekerken, Aslan enerjisi ve pozitif aurası ile Kova’yı kendine çeker. Diğer yandan, merkezde olmayı ve övgü almayı seven Aslan, açık sözlülüğü ön planda tutan Kova’dan beğeni cümleleri yerine gerçekleri duyarsa, Aslan’ın tüm ateşi söner. Birbirlerini çektikleri kadar birbirlerini itme potansiyeline de sahip olan bu ikili, dengeli bir ilişki kurmakta zorlanabilir.

Aslan & Balık Uyumu

Ateş ile su yan yana geldiğinde, farklılıklardan doğan bilinmezlik cazibe oluştururken, kişiliklerde ve zevklerde ortak nokta bulamamak iticiliği doğurur. Balık’ın kırılganlığı ve hayalperestliği Aslan’ı rahatsız eder. Aslan’ın kaprislerini sürekli alttan almak, Balık’ı yorar ve sonunda pes eder. Bu ilişki, her iki tarafın da anlayış ve sabır göstermesi durumunda ayakta kalabilir, aksi halde uzun vadede sürdürülebilirliği zordur.


Aslan Burcu Aşk Uyumu yazımızın sonuna geldik. Astroloji ve burçlar hakkında çok daha fazla bilgiye sahip olabileceğiniz, işin uzmanları tarafından hazırlanan diğer yazılarımıza da göz atmayı unutmayın!

Benzer Gönderiler