terazi-burcu-ask-uyumu

Terazi Burcu Aşk Uyumu

Terazi burcu, aşk hayatında birçok farklı burçla farklı uyumlar sergiler. Terazi burcu aşk uyumu için en tutkulu ilişkiyi Akrep’le, uyumlu ve huzur dolu ilişkiyi ise Aslan, Terazi ve Kova ile yaşarken, Başak ve Balık burçlarıyla uyumu daha zor olabilir. İşte Terazi burcunun diğer burçlarla aşk uyumu:

Terazi & Koç Uyumu

Hava elementi Terazi, Koç’un ateşinden ve enerjisinden etkilenir. Başlangıçta çekimin yoğun olduğu bu ilişkide her şey yolunda gibidir. Zamanla iki burcun da öncü burç olması nedeniyle tartışmalar başlar. Her ne kadar Koç, Terazi’nin hassas düşünmesinden, Terazi de Koç’un kararlılığından etkilense de bu ilişki dengesiz ve inişli çıkışlıdır. Uzun süre devam etmesi için haritalarında mutlaka başka etkilerin de yer alması gerekir. Aksi takdirde, bu ilişkinin sürdürülebilirliği zor olabilir.

Terazi & Boğa Uyumu

Venüs’le ilişkili bu iki burcun aslında ortak noktası çoktur. Güzellik ve keyifle ilgili olan Boğa, Terazi’ye fazlasıyla ağırkanlı, kıskanç ve abartılı gelirken, Terazi ise Boğa’ya kararsız ve kaprisli gelir. Her ne kadar birbirlerine çekilip sosyal anlamda iyi bir ilişkileri olabilirken, derinleşmek ve uzun süreli beraberlik istediklerinde bu ilişki fazlasıyla sabır gerektirir. Her iki burç da ilişkide uyum ve denge arasa da, farklı yaklaşımları nedeniyle zaman zaman zorlanabilirler.

Terazi & İkizler Uyumu

Her iki taraf da entelektüeldir ve düşünce dünyasında yaşamayı sever. Ortak keyif aldıkları nokta çoktur ve bir arada olmaktan keyif alırlar. Uzun sohbetler edip kültürel açıdan birbirlerine çok şey katabilirler. Bu ikilinin negatif tarafı ise her ikisinin de zora gelememesi ve fazla sorumluluk almak istememeleridir. Bu nedenle bir süre sonra ilişkilerinde problemler başlar. Destekleyici etkiler varsa bu problemleri kolaylıkla çözebilirler; ancak yoksa herkes kendi yoluna gitmeyi tercih eder. İkizler’in değişken yapısı, Terazi’nin sabırlı ve uyum arayışına rağmen, zaman zaman uyumsuzluk yaratabilir.

Terazi & Yengeç Uyumu

Bu hava ve su elementinin her ikisi de hareketi ve öncü olmayı sever. Baskın yönlerinin farklı olması nedeniyle olaylara farklı bakarlar. Yengeç sahiplenici ve daha duygusalken, Terazi dengeli ve adil bir bakış açısı ile yaklaşır. Bir süre sonra Terazi, Yengeç’in endişeli hallerinden yorulurken, Yengeç de Terazi’yi samimiyetsiz ve yüzeysel bulmaya başlayabilir. Farklılıklar nedeniyle zamanla aralarındaki çekim kaybolur. Yengeç’in duygusal derinliği, Terazi’nin yüzeysel doğası ile uyumlu olmayabilir.

Terazi & Aslan Uyumu

Terazi, Aslan’ın enerjik, eğlenceli ve kararlı yanına çekilirken, Aslan da Terazi’nin mantıklı ve dışadönük yönünü kendisine çok yakın hisseder. Aslan’ın benmerkezci yanını bir Terazi rahatlıkla dengeler. Oldukça sosyal ve dışadönük bu ilişki her iki tarafa da iyi gelir. Birbirlerinde aradıkları her şeyi bulan bu ikiliden hem çok iyi aşık hem de çok iyi arkadaş olur. Kaybedilmemesi gereken ilişkilerden biridir. Sosyal çevrelerinde de dikkat çeken bu çift, her zaman dikkatleri üzerine çekmeyi başarır.

Terazi & Başak Uyumu

Birbirlerinden öğrenecek çok şey olmasına rağmen, birbirlerini anlamakta epey zorlanırlar. Bu ilişkide Başak fazla eleştirel, huzursuz ve uyumsuz kalır. Güzelliğe ve uyuma önem veren Terazi ise gereğinden fazla bağımsız görünüp Başak’ı endişelendirecektir. Her anlamda bu ikilinin anlaşması zor olacak ve destekleyici özelliklere ihtiyaçları olacaktır. Başak’ın detaycılığı, Terazi’nin rahat ve yüzeysel doğası ile çelişebilir.

Terazi & Terazi Uyumu

Nerede bir güzellik varsa onu fark eden Terazi için, kendisinden bir tane daha olması halinde güzelliklere odaklı, zarif ve romantizm dolu bir ilişki ortaya çıkar. Ortak noktaları epeyce fazla olacağından yan yana sıkılmaları asla mümkün olmayacaktır. Her iki taraf da zevk dolu huzurlu bir hayat ister. Bu ilişkide denge için dikkat edilmesi gereken nokta ise her iki tarafın da sorumlulukları başından atmaya meyilli olmuş olmasıdır. Burada dengeyi kurabilirlerse ve herkes üzerine düşeni yaparsa, uzun soluklu ve gönüllerindeki gibi bir ilişkiyi yaşamaları mümkündür.

Terazi & Akrep Uyumu

Tutku dolu ilişki diye işte buna denir! Akrep’in tutkusu, derinliği ve cinselliğe verdiği önem, ilişkiye odaklanan Terazi’ye çok çekici gelir. Gizemli Akrep, bir yandan Terazi’yi kıskanırken, bir yandan da hayatına tutku ve uçlarda yaşamayı getirir. Zaman zaman Akrep sahiplenmenin dozunu kaçıracak olursa, sosyalleşmeyi seven Terazi bunalabilir. Ancak Terazi, Akrep’in güvenini kazanarak bu aşırı tavırları dengeye getirebilirse, seneler geçse bile unutulamayacak bir aşk yaşanır. Bu ikilinin ilişkisi, yoğun ve derin duygulara dayalı olacaktır.

Terazi & Yay Uyumu

Birbirini destekleyen hava ve ateş elementleri, beraber güzel zaman geçirip dışadönüklükleriyle hayatın tadını çıkarabilirler. Neşeli ve yerinde duramayan Yay, başlangıçta Terazi’ye oldukça cazip gelir. Onunla beraber hayatı keşfetme arzusu duyar. Ancak zamanla her şeyden çabuk sıkılan Yay, bu ilişkiden de sıkılmaya başlayacak ve yeni hayatları keşfetmek isteyecektir. Bu ilişkide üzülen Terazi olur. Yay’ın maceraperest ruhu, Terazi’nin denge ve uyum arayışını zorlayabilir.

Terazi & Oğlak Uyumu

Terazi burcu aşk uyumu için başlangıçta Oğlak’ın kararlılığından etkilense de zaman geçtikçe onu bencil bulmaya başlar. Oğlak ise Terazi’nin keyifli hallerinden etkilenip ona çekilse de bunu dile getirip karşı tarafı şımartmak istemez. Her iki tarafın da kendi isteğini dayatmaya çalışacağı bu ilişkide Terazi, isteklerini nazikçe dile getirmeye çalışırken, Oğlak sert tavırlar sergiler ve isteğinin olmaması halinde bunu hırs yapar. Bu ilişkide kişilik çatışmaları kaçınılmazdır. Oğlak’ın disiplini, Terazi’nin rahatlığı ile uyumlu olmayabilir.

Terazi & Kova Uyumu

İki hava elementi yan yana olduğunda, o ilişki zarafet ve keyif dolu olur. Terazi’nin en iyi anlaşabileceği burçlardan biri Kova’dır. Arkadaş canlısı Kova, özgür tavırlarıyla Terazi’yi etkilerken, farklı bakış açısıyla da yaratıcılığına katkıda bulunur. Tanışmalarının ardından kısa süre sonra hemen ilişkiye dönebilecek bu birliktelikle beraber, her iki taraf da uyumu ve huzuru yaşar. Beraberlikleri ahenk içerisinde uzun yıllar sürebilir. Kova’nın bağımsız doğası, Terazi’nin uyumlu ve denge arayışını destekler.

Terazi & Balık Uyumu

Başlangıçta birbirlerine çekilen bu ikiliden Terazi, zamanla Balık’ın hassas ve kurban yapısını gördükçe ona karşı olan ilgisini kaybetmeye başlar. Onun değişen duygu durumları, kıskançlığı ve kaderci bakış açısı, Terazi için bıktırıcı olacaktır. Terazi ise bu farklılıklarıyla Balık’ın duygusal ihtiyaçlarını karşılayamayacaktır. Bu ilişkide sıkılıp uzaklaşan Terazi, kalbi kırılan ise Balık olur. Balık’ın duygusal derinliği, Terazi’nin yüzeysel doğası ile uyumlu olmayabilir.


Terazi Burcu Aşk Uyumu yazımızın sonuna geldik. Astroloji ve burçlar hakkında çok daha fazla bilgiye sahip olabileceğiniz, işin uzmanları tarafından hazırlanan diğer yazılarımıza da göz atmayı unutmayın!

Benzer Gönderiler