basak-burcu-ask-uyumu

Başak Burcu Aşk Uyumu

Doğru kişiyi bulduğunda kendini ona adayan Başak burcu, aşk hayatında belirli burçlarla uyumlu olurken bazılarıyla zorlanabilir. Başak burcu aşk uyumu için ideal eş Kova ve Terazi, en uyumsuz burçlar ise Aslan, Yay ve Balık’tır. İşte Başak burcunun diğer burçlarla aşk uyumu:

Başak & Koç Uyumu

Bu ilişkinin doğasında gerginlik var! Detaycı ve akılcı Başak, Koç’un yüksek enerjisinden, hareketliliğinden ve sürekli ben diyen hallerinden hoşlanmaz. Eleştirilerinin Koç karşısında bir hükmü yoktur. Bu nedenle bu ilişkide Başak ya bunalıp ilişkiyi sonlandıracak ya da ömrü boyunca Koç’a hizmet edip onu yüceltmekle meşgul olacaktır. Bu iki burcun farklı yaşam tarzları ve beklentileri, uzun vadede ilişkilerinde ciddi zorluklara yol açabilir.

Başak & Boğa Uyumu

Toprak elementinden olan bu iki burç, ilişkilerinde oldukça iyi anlaşır. Her iki taraf da bir ilişkide önce güven arar. Boğa daha ağırkanlı ve tutucuyken, Başak daha hareketli ve esnektir. Eğer birbirlerini oldukları gibi kabul ederlerse, uzun yıllar sürecek sağlam bir ilişkiye sahip olabilirler. Boğa’nın sabrı ve Başak’ın titizliği, ilişkilerini daha da güçlü kılar.

Başak & İkizler Uyumu

Merkür yönetimindeki bu iki burcun merak ettiği ve ilgi duyduğu konular benzer olmasına rağmen yaklaşımları oldukça farklıdır. İkizler konuşkan, dışadönük ve paylaşım severken, Başak ise içe dönük, organize edici ve toparlayıcıdır. Her ikisinin de hayatında duygulara fazla yer yoktur. Mantıkları ile karar alırlar. Ortak ilgi alanları onları bir arada tutarken duygusal yoksunluk, zamanla aralarında mesafe yaratabilir. Bu ilişki, sürekli olarak entelektüel uyarılma ve anlayış gerektirir.

Başak & Yengeç Uyumu

Toprak ve su elementlerinin uyumu, bu iki burcun ilişkisine derin bir anlam katar. Yengeçler, duygusal yapıları sayesinde karşılarındaki kişileri rahatlıkla anlayıp empati kurabilirler. Başak, Yengeç’in yanında kendini güvende ve sarıp sarmalanmış hisseder. Yengeç ise Başak sayesinde duygusal dünyasından biraz olsun uzaklaşıp gerçekliğe yaklaşabilir. Ancak, zamanla Yengeç’in hassaslığı Başak’ı bunaltırken, Başak’ın gerçekçiliği Yengeç’te duygusal açlığa neden olabilir. Her iki taraf da baskın yönlerini dengelemeyi başarabilirse, uzun soluklu bir ilişki yaşamaları mümkün olabilir.

Başak & Aslan Uyumu

Aslan’ın fazla benmerkezci oluşu ve özgüveni, Başak’a fazla gelebilir. Bu nedenle bu ilişki boyunca Başak burcu aşk uyumu için Aslan’ın suyuna gitmek ve onu yüceltmek zorunda kalır. Diğer yandan, Başak da Aslan’ı sürekli eleştirir ve Aslan’ın özgüvenine zarar verir. Sonuç olarak, bu ikilinin yan yana gelmesi, her iki taraf için de duygusal yorgunluk ve yıpratıcılık yaratır. Bu tür bir ilişkiye hiç başlanmaması herkes için çok daha iyi olacaktır.

Başak & Başak Uyumu

Birbirleriyle oldukça iyi anlaşıp aynı mantıkla olaylara yaklaşan bu ikilinin ilişkisi oldukça uyumludur. Birçok ortak noktaları ve keyif aldıkları paylaşımları vardır. Ancak bu ilişkide dikkat edilmesi gereken en önemli nokta, her iki tarafın da aşırı eleştirel olup duygusal bakış açısından yoksun olması nedeniyle ilişkide bir süre sonra soğuk rüzgarların esmesidir. Haritalarında başka destekleyici etkiler yoksa, bu ikilinin uzun süre bir arada olması pek mümkün değildir.

Başak & Terazi Uyumu

Bu toprak ve hava elementlerine ait iki burç, birbirlerinden olabildiğince farklıdır. Terazi dışadönük, sosyal ve zaman zaman tembel olma eğilimindeyken, Başak içe dönüktür ve bir saniyesini bile boş geçirmekten hoşlanmaz. Terazi, sosyalliği ile Başak’ın sert köşelerini törpüleyebilirse ve Başak da Terazi’yi yerli yersiz eleştirmekten vazgeçerse, ilişkileri birbirlerini geliştirdikleri uzun soluklu bir ilişki olabilir. Terazi’nin dengeleyici etkisi, Başak’ın hayatını daha renkli ve eğlenceli hale getirebilir.

Başak & Akrep Uyumu

Tıpkı toprak ve suyun birbirini beslemesi gibi, bu iki burç da dengeyi koruyabilirlerse bir ömür boyu birbirlerini besleyebilirler. Akrep, Başak’a göre duygusal açıdan çok daha derin ve kuşkucudur. Başak ise analitik zekalıdır ve iyi analiz eder. Akrep’in duygusal zekası ile Başak’ın analitik zekası birbirlerini kusursuz bir şekilde tamamlar. Birbirlerine güvenirlerse ve baskın yönlerinde dengeyi koruyabilirlerse, aralarındaki güçlü bağ yıllar boyunca sürebilir.

Başak & Yay Uyumu

Bu ilişkinin geleceği belirsizdir. Yay, Başak’a göre oldukça enerjik ve iyimserdir. Başak’ın aksine, detaycılıktan hoşlanmaz. Başak, başlangıçta Yay’ın enerjisinden etkilense bile zamanla onun fazla rahat ve sorumsuz olduğunu düşünmeye başlar. Özetle, bu iki burcun hayata bakış açıları ve tarzları oldukça farklıdır. Başak, aradığı güveni Yay’da bulamadıkça üzülecektir. Bu ilişkinin başarılı olması, her iki tarafın da birbirlerinin farklılıklarını kabul etmesine bağlıdır.

Başak & Oğlak Uyumu

Toprak elementine ait bu iki burç, aradıkları birçok özelliği birbirlerinde bulabilirler. Zevkleri, keyif aldıkları ve önemsedikleri şeyler ortaktır. İlişkide güven arayışları ve gelecek kaygıları da ortaktır. Oğlak, Başak’ın zekasından etkilenirken, Başak da Oğlak’ın kararlılığından etkilenir. Bu ilişkinin tek dezavantajı, duygusallık ve romantizm eksikliğidir. Eğer bu konuda çaba sarf ederlerse ve romantizmi de ilişkiye dahil ederlerse, ilişkileri uzun ömürlü olabilir.

Başak & Kova Uyumu

Özgürlüğüne düşkün Kova, zekası ve olaylara farklı bakış açısıyla Başak’ı etkiler. Aynı zamanda, Başak kadar detaylarda boğulmadığından dolayı onun mükemmeliyetçi ve detaycı yönlerini dengeler. Her iki taraf da mantıksal olduğu için bu ilişkinin en büyük eksiği derinliktir. Aralarındaki çekim sayesinde derinleşmeyi de beraber öğrenebilirler. Bu sayede, herkesin üzerine düşeni yaptığı dengeli ve derin bir ilişkileri olabilir.

Başak & Balık Uyumu

Zıt burçların evlilik uyumu açısından bakıldığında, birbirlerine aniden çekilip aniden de kopabilirler. Akılcı ve detaycı Başak ile duygusal ve hassas Balık, bir süre sonra birbirlerini eleştirmeye başlayıp kırabilirler. Her iki taraf da fedakarlık gösterirse, Başak Balık’la perspektifini genişletebilirken, Balık da Başak’la beraber hayalperestliğini törpüleyerek gerçeğe biraz olsun yaklaşabilir. Ancak bu fedakarlık, bir süre sonra her iki tarafı da yorup ilişkilerini sonlandırmalarına neden olabilir.


Başak Burcu Aşk Uyumu yazımızın sonuna geldik. Astroloji ve burçlar hakkında çok daha fazla bilgiye sahip olabileceğiniz, işin uzmanları tarafından hazırlanan diğer yazılarımıza da göz atmayı unutmayın!

Benzer Gönderiler